Coaching: Meester je werk Mentoring

Deze coachingsvorm is geschikt voor medewerkers die:

 • Een betere werk-privé balans zoeken
 • Efficiënter (team)doelen wil behalen
 • Meer inzicht willen in het eigen gedrag, focus en emoties
 • Persoonlijk leiderschap willen nemen over hun carrière

Het traject:

 • Start met een gratis intake (kennismakings)gesprek
 • Heeft een duur van 3, 6, 9 of 12 maanden
 • Heeft gemiddeld 2 sessies per maand
 • Een sessie duurt gemiddeld 45 min.

Tijdens Meester Je Werk Mentoring werkt een medewerker samen met zijn of haar persoonlijke coach aan het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden. Het beoogde resultaat van dit proces is dat medewerkers meer plezier, energie en een grotere mate van controle en leiderschap ervaren binnen hun werkomgeving. Onze High Performance Coaches gebruiken de AIPI Accountability Methode die jouw medewerkers helpt om (team)doelen te stellen en deze ook te behalen.

[ult_buttons btn_title=”VRAAG INFORMATIE AAN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681915841529{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]
organisatie coaching mentoring bedrijfscoaching accountability Meester je Werk

Meester Je Werk Mentoring
Accountability voor een succesvolle carrière

Meester je Werk is een mentoringproject dat minimaal 3 maanden duurt. De nadruk tijdens dit traject ligt op het effectief formuleren van werkdoelen en deze succesvol behalen. Tijdens dit project hebben jouw medewerkers toegang tot een persoonlijke coach en een speciale online bibliotheek met extra content, zoals challenges en video’s. Dit stelt hen in staat om te werken aan hun doelen en loopbaan, en om bewuster te worden van hun eigen gedrag, patronen, emoties en drijfveren. Het ultieme doel is om nog meer plezier en energie in het werk te ervaren.

Meester je Werk mentoring is het meest gekozen coachtraject om aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken.

Meester Je Werk Mentoring
Wat ga je ontdekken?

Onze High Performance Coaches gebruiken Motivated Minds’ AIPI Accountability Methode die medewerkers helpt:

• Zelfvertrouwen te vergroten
• Planning- en timemanagement methodes toe te passen
• Patronen te creëren die het (thuis)werken gemakkelijker maken
• Hun flow te ontdekken, waardoor werken nog plezierig aanvoelt
• Hun(werk)doelen in kaart te brengen en deze gestructureerder te behalen

Jouw medewerkers krijgen de handvatten mee om patronen te creëren die hen helpen meer eigenaarschap te nemen over hun werk(zaamheden), persoonlijke en professionele ontwikkeling.

[ult_buttons btn_title=”VRAAG INFORMATIE AAN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681914115836{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]
diversiteit-inclusiviteit-motivated-minds ubuntu workshop training

Accountability helpt om efficiënter  je doelen te stellen, behalen en tegelijkertijd leiderschap te nemen over je loopbaan

Onze coaches helpen om uitstelgedrag te vermijden en daadkrachtig doelen te behalen

Wat houdt het in?

 • Minimaal 3 maanden individuele coaching
 • Werk gericht aan je professionele & persoonlijke doelen
 • Elke week/om de week een gesprek met je persoonlijke coach
 • Toegang tot het E-learning Platform: Meester Je Werk
 • Ook mogelijkheid om online gecoacht te worden

Voor wie?

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen binnen de organisatie die streeft naar een betere balans tussen werk en privé, efficiënter wil zijn bij het behalen van (team)doelen, meer inzicht wil krijgen in hun eigen gedrag, focus en emoties, en wil leren hoe deze aspecten kunnen worden ingezet om met meer leiderschap en efficiëntie te werken.

Coachtrajecten zijn onderdeel van opleiding en bijscholing op de jaarbegroting van jouw organisatie.

Om deze coaching goed van start te laten gaan raden we aan om de workshop Meester Je Werk! te volgen. Op deze manier zijn uw medewerkers optimaal voorbereid voor de coachsessies.

Investering

De investering voor het Meester Je Werk Mentoringtraject begint bij €555* per medewerker voor het minimale traject van minimaal 3 maanden (8 coachgesprekken).

Na het initiële traject bedragen de maandelijkse kosten €195* per medewerker.

Wil je starten met meer dan 10 medewerkers of een traject(en) langer duurt dan de minimale 3 maanden?

Vraag meer informatie aan via onderstaande knop, ontvang extra informatie over onze prijsopbouw of laat ons een voorstel op maat verzorgen.

*excl. btw en eventuele reiskosten
[ult_buttons btn_title=”VRAAG INFORMATIE AAN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681919023310{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Onze unieke portal.

Naast onze innovatieve coaching, trainingen en workshops, bieden we een online platform aan dat perfect aansluit bij de behoeften van moderne medewerkers. Op ons platform worden jouw medewerkers gecoacht en hebben ze toegang tot relevante content in de vorm van video’s. Bovendien stellen onze coaches opdrachten beschikbaar die passen bij het traject. Of je nu thuis, op het werk of op vakantie bent, je kunt altijd in gesprek gaan met je persoonlijke coach, content lezen of bekijken in de online bibliotheek.

Onze experts bekijken samen met elke organisatie hoe we de medewerkers het beste kunnen begeleiden en coachen. Onze portal is volledig op maat gemaakt, wat betekent dat je het ook kunt gebruiken om je eigen onboarding of academy samen met ons in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

[ult_buttons btn_title=”MEER INFORMATIE” btn_link=”url:%23Informatie” btn_title_color=”#16a085″ btn_bg_color=”#ffffff” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681914289137{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Workshops en programma’s die je misschien ook interesseren

Meer informatie over Meester Je Werk Mentoring?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.