Hét programma voor echte transformatie: werk samen met Motivated Minds

Vergroot het werkgeluk en het persoonlijk leiderschap van je medewerkers. Organisaties en teams die op basis van het Goed van Start Pakket kiezen voor transformatie, stappen samen met ons in een intensieve samenwerking waarbij onze professionals jouw medewerkers ondersteunen in hun ontwikkeling.

Het Goed van Start Pakket kun je zien als de kapstok die we samen optuigen. Hierbij houden we rekening met de thema’s, behoeftes en kansen voor jouw team en organisatie.

workshops motivated minds mto medewerkerstevredenheidsonderzoek coaching

Hét programma voor echte transformatie: verder dan
het hutje-op-de-hei-dag

Bij Motivated Minds gaan we verder dan alleen maar het ophalen van cijfers, feiten en inzichten. Wij gebruiken de inzichten om gericht aan de slag te gaan met onder andere werkgeluk, bewust leiderschap, werk-privébalans en de algehele cultuur binnen de organisatie. Door eerst alle informatie op te halen en in kaart te brengen, de juiste interventies in te zetten en te meten of deze interventies het gewenste effect hebben, creëren we een structurele verbetercyclus.

Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk hier hoe we binnen jouw organisatie een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) doen.

De voordelen van het Goed van Start Pakket

Of je nu de werk-privébalans wilt verbeteren, duurzame inzetbaarheid wilt aanpakken, verzuim terug wilt dringen of de productiviteit wilt verhogen, wij werken graag samen met onze opdrachtgevers aan de organisatiecultuur, mindset en thema’s die jouw organisatie helpen groeien.

Loyale medewerkers

83% van de millennials die ontwikkelingsmogelijkheden krijgen aangeboden, blijft gemiddeld langer dan 5 jaar voor een organisatie werken
bron: Deloitte
millennial survey 2016

Medewerkers als fans

Betrokken teams hebben een 21% hogere winstgevendheid, 17% hogere productiviteit en 10% hogere klantbeoordelingen
bron: Gallup Study 2016

Minder verzuim

Mentaal vitale medewerkers melden zich 37% minder vaak ziek.

bron: Arbo uni onderzoek 2017

Meer sollicitanten

67% van de actieve en passieve werkzoekenden zegt dat inclusiviteit een belangrijke factor is bij het overwegen van een functie
bron: Glassdoor's 2020 Diversity Hiring Survey

Ga Goed van Start met Motivated Minds

Wil je graag eerst een (medewerkerstevredenheids)onderzoek doen zodat je echt Goed van Start kunt gaan?

Onderzoek & Evaluatie:
groei door het kapstoksysteem

Er is een grote kans dat jouw organisatie of team geregeld een medewerkerstevredenheidsonderzoek laat uitvoeren. Maar liefst 70% van het Nederlandse midden- en grootbedrijf doet dit. Helaas belanden de meeste rapporten en resultaten in een la en wordt er uiteindelijk niets mee gedaan of weinig gebruik van gemaakt.

Bij Motivated Minds zorgen we voor een aantal tussentijdse evaluaties als organisaties ervoor kiezen om met ons samen te werken. Zo doen we, voor we de samenwerking starten, niet alleen een nulmeting, maar op gezette tijden ook tussentijdse evaluaties die we ook presenteren, zodat we samen nog beter kunnen sturen op de gewenste ontwikkeling.

Daarnaast maken we gebruik van het kapstokprincipe. Essentieel voor dit principe zijn een aantal basisonderdelen, zoals een aantal fundamentele workshops en coachingsvormen die elke organisatiecultuur bevorderen. Op basis van de onderzoeksresultaten en behoefte kijken we samen welke elementen we toevoegen die aansluiten bij de thema’s van jouw organisatie.

De kracht van ons onderzoek en samenwerking

Onze missie: ‘Iedereen verdient werkgeluk’ zorgt ervoor dat we een integrale werkwijze hanteren die duurzaam en mensgericht is, maar ook oog heeft voor de organisatiedoelstellingen.

Daarom helpen we organisaties om bewust te kijken naar hun organisatiecultuur en samen met ons team te gaan voor echte transformatie zodat medewerkers zich gezien en gehoord voelen en hun beste werk kunnen leveren.

Bij Motivated Minds doen we daarom eerst een gedegen onderzoek zodat we de juiste coaches, begeleiders, trainers en diensten kunnen leveren om te werken aan belangrijke thema’s en kansen in de organisatie. Bovendien houden we tussentijdse evaluaties om te zien hoe de organisatie, teams, managers en medewerkers groeien.

Zo houden we medewerkers en organisaties echt werkgelukkig!

Onze oplossingen

Wij ondersteunen organisaties met diverse diensten. Hieronder vind je de wijze waarop we dit doen.

Programma’s

Met de programma’s van Motivated Minds garandeer jij je organisatie (team) van een goed fundament.

Bovendien kun je, na het afronden van de opleiding, de accreditatie en/of het certificaat op je cv vermelden of een verdiepende stap nemen.

Workshops

Samen creëren we op maat gemaakte trainingen en workshops, die aansluiten op de behoefte van jouw medewerkers.

Onze workshops en trainingen bieden handvatten en methodes die direct toepasbaar zijn en als uitgangspunt kunnen dienen voor een vervolgtraject op ons E-learningplatform.

Coaching

Onze coachings- en trainingstrajecten dragen bij aan de weerbaarheid en vitaliteit van jouw medewerkers.

Het zorgt ervoor dat jouw medewerkers zich kunnen ontplooien in een gezonde omgeving en draagt onder andere bij aan (zelf)reflectie en de realisatie van hun doelstellingen.

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.