Ons verhaal, onze focus

Wij bouwen mee aan organisaties waar zowel de business als medewerkers kunnen en mogen blijven groeien,
want iedereen verdient werkgeluk

 

Bij Motivated Minds begeleiden we personen, professionals en organisaties in hun zoektocht naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Door middel van verschillende ontwikkeltrajecten, die persoons- en doelgericht wordt ingezet, ondersteunen wij mensen, organisaties en afdelingen in het realiseren van hun volledige potentie.

De zogenaamde soft skills

Vaak worden de begrippen cultuur, communicatie, verandermanagement, talent, diversiteit, gelijkheid en effectiviteit van organisaties aangeduid als de ‘zachte aspecten’, maar in werkelijkheid zijn dit juist de moeilijkste dingen voor organisaties om goed te krijgen.

Achter de vele systemen en processen die binnen een organisatie bestaan, zijn er de mensen – de sleutel die een organisatie een organisatie maakt. Want zeg nou zelf, zonder mensen heb je geen organisatie.

Je vertrouwt op je mensen om innovatief, aanpasbaar en veerkrachtig te zijn in een voortdurend veranderende wereld. Daarom is het belangrijk dat mensen voldoende groeimogelijkheden en reflectie ontvangen om zich volledig in te zetten voor de organisatie. Daar komen wij in beeld.

Werk anno nu

Van het werken op kantoor, werken met tools en apps, de geen 9-tot-5-mentaliteit, tot het thuiswerken en het hybride werken. Werk heeft de afgelopen decennia behoorlijk wat verandering gezien. Tegelijkertijd verwachten medewerkers meer van hun baan en een diepere afstemming tussen hun werk en hun persoonlijke behoefte aan groei en het mogen nemen van persoonlijk leiderschap over hun werk en carrière.

Bij Motivated Minds noemen we dit de workfulnessbenadering (onze combinatie tussen het werken en dit mindful kunnen doen).

Workfulness model werkgeluk passie voor werk

“Iedereen wordt elke dag ouder, maar niet iedereen groeit elke dag terwijl persoonlijke groei de sleutel is voor geluk en succes.”

“Ik geloof dat er in iedereen passies, talent en de mooiste dromen schuilgaan ongeacht wie je bent, waar je bent opgegroeid of waar je naar toe wilt groeien. En daarom is het in mijn ogen ondenkbaar dat personen hun passies en dromen niet kunnen waarmaken.

Bij Motivated Minds draait alles om de prachtige menselijke transformatie, omdat iedereen een coach en een trainer verdient die je kan helpen groeien naar je volledige potentieel!

Zo houden we medewerkers en organisaties echt werkgelukkig!

Bwerani Alvares 
Founder en CEO @ Motivated Minds

Onze kernwaarden

Bij Motivated Minds geloven we dat persoonlijke educatie van medewerkers hét middel is om organisaties duurzaam te veranderen. Medewerkers die hun horizon kunnen verbreden, hun levenservaring kunnen inzetten in hun werk en nieuwe vaardigheden opdoen, zijn gelukkiger, hebben meer energie en gaan met passie naar hun werk. En dat is onze missie, werkgeluk voor iedere Nederlander.

Onze visie

Motivated Minds gelooft in duurzame organisaties die bewust leiderschap nastreven waarbij werk en de persoonlijke behoeften, kwaliteiten en potentie van medewerkers onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Met onze holistische en proactieve benadering zorgen we samen dat ieder mens gemotiveerd op de juiste plek zit, wat leidt tot duurzame samenwerkingen, een gezonde balans en een positieve impact op de maatschappij en wereld.

Onze missie

Organisaties en hun medewerkers inspiratie, inzichten en groei- en ontwikkeltrajecten aanreiken, zowel in een off- als online omgeving, waarbij de mens centraal staat, zodat ze in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen en om bij te dragen aan het succes en groei van de organisatie en hun eigen carrière.

Motivated Minds bedrijfcoaching

Verbinden

Bij Motivated Minds verbinden we mensen. Mensen zijn sociale wezens, altijd op zoek naar verbinding. Wij helpen mensen verbinden, met elkaar en de organisatie.		

Inspiratie

Bij Motivated Minds zorgen we voor inspiratie. Inspiratie zorgt voor creativiteit, vernieuwing en verbetering. Ruimte voor inspiratie betekent ruimte voor groei.

Welzijn

Bij Motivated Minds vinden we het welzijn van mensen belangrijk. Welzijn staat aan de basis van geluk. Gelukkige mensen leveren mooiere en betere prestaties.

Groei

Bij Motivated Minds geloven we dat groei van een organisatie of team samenhangt met de persoonlijke groei van de mensen. Groei is nodig om geluk en succes te ervaren.		

Meerdere klanten met waardevolle inzichten

Onze missie is werkgeluk voor iedere Nederlander

Ontmoet ons team

Bij Motivated Minds werken we samen met diverse trainers, consultants en coaches die zorgvuldig zijn geselecteerd. We hechten veel waarde aan werkgeluk en streven ernaar dit steeds meer te verankeren binnen de organisaties met wie we samenwerken. Om dit te bereiken, overleggen we regelmatig met ons managementteam om te bespreken wat werkgeluk precies voor ons betekent, hoe we dit kunnen bewerkstelligen en hoe we hier in de toekomst mee omgaan.

  Founder | Hoofdcoach & Trainer

 

Bwerani Alvares

Bwerani

Mijn missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt hen in staat een betere omgeving, organisatie en wereld te creëren, voor nu en voor volgende generaties.’

Shareholder | Sales &
PR

 

Jennifer Delano

PR aandeelhouder Jennifer Delano

‘Persoonlijke ontwikkeling was voor mij de sleutel naar een veel gelukkiger leven. Samen met Motivated Minds is het mijn missie om dit voor elke werkende Nederlander beschikbaar te maken. Op naar veel meer (werk)geluk.’

Founder | Business Development & Sales 

 

Mitchell Alvares

Mitchell

‘Het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen kunnen groeien, zichzelf kunnen ontdekken en hun potentieel kunnen realiseren, is niet vanzelfsprekend. Daarom Motivated Minds!’

Shareholder | Senior adviseur | Coach  

 

Jos Klijnhout

Jos

‘Bewust zijn van jezelf en je doelen is belangrijk voor persoonlijke groei. Op het werk is het essentieel om vrijheid te hebben om je op zakelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Met deze mindset kun je een Motivated Mind for Life worden en een betekenisvol leven leiden.’

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.