Inspirerende programma’s voor persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer organisaties verwachten een meer coachende rol van managers of willen hun medewerkers meer werkgeluk laten ervaren. Kies dan voor één van de programma’s van Motivated Minds.

Programma’s gaan verder dan een enkele workshop, training of intervisie-sessie, het zijn interactieve, leerzame lessen gebundeld in meerdere sessies gecombineerd met coaching en/of andere methodes die bijdragen aan een duurzame organisatiecultuur.

persoonlijke ontwikkeling programma motivated minds DiSC coaching

Voordelen van onze programma’s

Groei is belangrijk

Het aanbieden van trainingen aan medewerkers is een eenvoudige en effectieve manier om personeelsverloop te verminderen. Volgens LinkedIn Learning zegt 94% van de medewerkers dat ze langer bij een organisatie zouden blijven als het zou investeren in hun ontwikkeling.
Bron: LinkedIn - Workplace Learning Report 2020

Verhoogt de betrokkenheid

Gallup ontdekte dat de organisaties met de hoogste betrokkenheid 23% winstgevender zijn dan de organisaties met de laagste betrokkenheid. Ze hebben passie voor hun werk en voelen zich één met hun organisatie.
Bron: Gallup 2021 - Employee Engagement

Trekt personeel aan

Uit een onderzoek van Citrix bleek dat 82% van de medewerkers denkt dat ze minstens één keer per jaar nieuwe vaardigheden moeten blijven ontwikkelen om concurrerend te blijven. Opleidingsmogelijkheden voor medewerkers kunnen een krachtig middel zijn bij het werven van personeel.

Bron: Citrix - Talent Accelerator 2020

Proactieve aanpak

87% van de organisaties stelt vast of verwacht in de komende jaren 'gaten' in de vaardigheden van hun medewerkers. Het proactief aanpakken verkleint het risico dat de organisaties geld moet steken in het aantrekken van personeel.
Bron: McKinsey Quaterly 2021

Onze programma’s

DiSC & Drijfveren voor teams

 

In onze DiSC & Drijfveren voor teams leer je gedrags- en communicatiepatronen van jezelf en jouw teamleden herkennen en aansturen. Zo kun je beter samenwerken en kom je tot mooiere resultaten. Ook leer je meer over de drijfveren en hoe je vanuit deze drijfveren jezelf en anderen kunt motiveren.

Daarnaast zal de trainer/coach met ieder teamlid zijn of haar persoonlijke uitkomsten bespreken, een leerdoel vaststellen en een terugkomdag organiseren zodat de nieuwe kennis echt toegepast kan worden.

diversiteit-inclusiviteit-motivated-minds ubuntu workshop training

Diversiteit & Inclusiviteit: Ubuntu!

 

De Ubuntu gedachte betekent: ‘Ik ben, omdat wij zijn’.

Het Ubuntu programma verwelkomt en moedigt deelname door iedereen aan. Door middel van intervisie sessies, denktanks en Ubuntu-coaching en workshops dragen wij bij aan een inclusieve organisatiecultuur waar iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Centraal in deze gedachte staat het vertrouwen in de kracht van dialoog, samenwerking en groei. Dit gedachtegoed vertalen wij graag samen met jouw naar de werkvloer.

Workshops die je misschien interesseren

Workshops die je wellicht interesseren.

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.