Samen coachen vanuit visie

Motivated Minds gaat verder waar maatschappelijke educatie ophoudt. Met onze community van coaches bouwen we graag samen met jou aan de volgende stap. Een persoonlijk gelukkig, succesvol en zinvol leven voor alle werkende Nederlanders. We zetten ons proactief in om persoonlijke ontwikkeling toegankelijk en laagdrempelig te maken, omdat we geloven dat iedere medewerker zijn voordeel kan doen met een goede mentor of coach.

Daarom bouwen we dagelijks aan unieke en waardevolle content voor onze website, online bibliotheek en onze coachtrajecten, programma’s en workshops. Coachees kunnen vanuit hun eigen, vertrouwde omgeving content en hun coach raadplegen.

Wat Motivated Minds voor jou kan betekenen

E-coach Platform

• Maak content voor het platform

• Upload je eigen coach-content

• Online videochat tool (met integrated agenda tool) voor jouw klanten

Sales & Marketing

• Nieuwe klanten via Motivated Minds

• Toegang tot coachingstools

• Ondersteuning bij personal branding

coaching workshops medewerkerstevredenheid motivated minds

Persoonlijke Educatie

• Inspiratie- en intervisiesessies

• Toegang tot coach netwerk

• Behaal je AIPI Acountability Certificaat

Een uniek platform
voor client en coach

Op ons platform staat de verbinding tussen coachee en coach centraal. Daarom staan we altijd open voor coaches die een steentje willen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en educatie van Nederlanders. We hebben een online plek gecreëerd waar we personen helpen met behalen van hun doelen, het ontwikkelen van een groei-mindset en hun talenten inzichtelijk maken. We werken dagelijks met organisaties samen zodat iedereen aan zijn persoonlijke en professionele doelen kan werken. Ons platform zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt leren en groeien.

Door deel te nemen aan het platform vergroot je als coach niet alleen je zichtbaarheid, maar kun je ook jouw expertise tonen. Zo kunnen personen die nog geen coach hebben gemakkelijker voor je kiezen, fan van jouw content worden of inhoudelijke vragen achterlaten.

Sluit je aan bij het ‘Coach Collective’ van Motivated Minds

Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden

High Performance Coach.
Audrey Donate

” Ik werk met veel liefde en passie voor Motivated Minds. Werken met inspirerende mensen om samen de wereld mooier te maken, mensen te helpen vanuit onze kracht, elkaar te versterken en werken vanuit onze hart en ziel. Het heeft mij zowel als mens en als coach verrijkt”

motivated minds coaching meester je werk mentoring

E-coach platform.

In samenwerking met Motivated Minds lever je waardevolle content waarmee jij je nog beter kunt gaan profileren op jouw expertisegebied. Je kunt bij ons je video’s, podcast en/of bijpassende oefeningen op het platform plaatsen. Zo bouw je samen met ons aan je eigen merk.

Je wordt direct gezien door de juiste personen, vergroot je bereik en creëert een extra kanaal voor inkomsten. Bovendien kun je zelf groeien door te leren van andere coaches.

Daarnaast hebben we een videochat tool geïntegreerd op het platform. Zo kan je met één druk op de knop een online gesprek starten met jouw cliënt. Bovendien hebben we een online agenda tool ingebouwd waarmee jij je afspraken kunt inplannen, kunt inzien en cliënten op basis van jouw beschikbaarheid een vervolgafspraak kunnen maken. Ook kun je documenten delen, werkopdrachten communiceren en 24/7 berichten naar elkaar versturen.

High Performance Coach.
David Arrindel

“Motivated Minds is een super mooie groep ambitieuze coaches en ondernemers met verschillende specialisaties. Je leert van en met elkaar en wordt accountable gehouden op jouw persoonlijke doelstellingen. Daarbij word je in staat gesteld om bezig te zijn met datgene waar jouw kracht en passies liggen. Het heeft mij als ondernemer een enorme boost gegeven.”

Sales & Marketing.

Personal branding wordt steeds belangrijker voor een coach, zeker nu er alleen al in Nederland ruim100.000 coaches actief zijn. Daarom helpen wij coaches die zich bij ons aansluiten met personal branding, maar ook met marketing en sales. Met onze ervaring, kennis en de juiste tools helpen we bij het identificeren van jouw kwaliteiten en expertise. Zo kun jij doen waar je goed in bent; coachen.

Ook nemen we het aantrekken van nieuwe klanten uit handen. Ons team van ervaren sales- en marketingdeskundigen helpt jou om jouw expertise en niche zichtbaar te maken bij interessante opdrachtgevers.

Bovendien kun je met verschillende tools nog makkelijker je administratie, progressie van je cliënten en agenda bijhouden. Zo hou je alle tijd over om met je cliënten en content bezig te zijn.

Motivated minds coaching mentoring organisatie coaching bedrijfscoaching executive coaching

Sluit je aan bij het ‘Coach Collective’ van Motivated Minds

Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden

Coaching certificaat coach accountability community

Persoonlijke Educatie.

Bij Motivated Minds geloven we dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom bouw je niet alleen aan de persoonlijke ontwikkeling van anderen, maar ook die van jezelf.

Zo bieden we je o.a. aan om als Meester Je Leven Coach aan de slag te gaan, nadat je jouw AIPI Accountibilty Certificaat het behaald. Na afronding van de cursus kun je cliënten (op afstand) gaan begeleiden en ben je in staat om volgens de AIPI Accountibilty Methode cliënten te ondersteunen, inspireren en motiveren.

Kom daarnaast in contact met andere coaches tijdens onze interne trainingen en workshops. Zo kun je als coach nog sneller groeien en vergroot jij je netwerk. Niet alleen zijn er brainstorm- en intervisiesessies, ook heb je de mogelijkheid om met andere coaches cases te bespreken en te reflecteren op je eigen doelen of die van je clienten.

Zo groei je dus als mens, ondernemer en coach.

Sluit je aan het bij Coach Collective
Even alles op een rijtje

 

► Vergroot je netwerk & zichtbaarheid

► Werk met klanten van Motivated Minds

► Certificeer als Meester Je Werk Coach

 

  • Ga minimaal een jaar mee in onze community (programma van 10 maanden)
  • Coach workshop LIVE (1x p. maand)
  • Focussessie 45 min.  (1x p. maand)
  • Opnames coach workshop op de portal
  • Gratis toegang tot Motivated Minds Portal
  • 50% korting op events
  • Accountability Business Buddy Systeem (jaarlijkse reflectie)
  • 1-op-1 zakelijke reflectie
  • AIPI Accountability Certificaat
  • €39,95 per maand

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.
Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie over persoonlijke ontwikkeling.