Betrokken werkgeverschap

Creëer bewustzijn rond werkgeluk en gedrag, communicatie, cultuur en leiderschap met workshops en trainingen. Onze workshops dragen bij aan de ontwikkeling van de individuele kwaliteiten van jouw medewerkers, maar ook aan het team en daarmee de organisatie.

De workshops en trainingen bieden handvatten en methodes, die zowel privé als op het werk direct toepasbaar zijn. Motivated Minds verzorgt onder andere workshops op het gebied van stressmanagement, werk-privé balans, leiderschap, mindfulness, spreken en natuurlijk werkgeluk.

motivated minds workshops training

De voordelen van workshops

Groei is belangrijk

Het aanbieden van training aan werknemers is een eenvoudige en effectieve manier om personeelsverloop te verminderen. Volgens LinkedIn Learning zegt 94% van de werknemers dat ze langer bij een bedrijf zouden blijven als het zou investeren in hun ontwikkeling.
Bron: LinkedIn - Workplace Learning Report 2020

Proactieve aanpak

87% van de organisaties stelt vast of verwacht in de komende jaren 'gaten' in de vaardigheden van hun medewerkers. Het proactief aanpakken verkleint het risico dat de organisaties geld moet steken in het aantrekken van personeel.

Bron: McKinsey Quaterly 2021

Trek personeel aan

Uit een onderzoek van Citrix bleek dat 82% van de werknemers denkt dat ze minstens één keer per jaar nieuwe vaardigheden moeten blijven ontwikkelen om concurrerend te blijven. Opleidingsmogelijkheden voor medewerkers kunnen een krachtig middel zijn bij het werven van personeel.

Bron: Citrix - Talent Accelerator 2020

Verhoog de betrokkenheid

Gallup ontdekte dat de bedrijven met de hoogste betrokkenheid 23% winstgevender zijn dan de bedrijven met de laagste betrokkenheid. Slechts 40% van de ondervraagde medewerkers zijn betrokken én bevlogen. Ze hebben passie voor hun werk en voelen zich één met hun organisatie.
Bron: Effectory 2018 - Het belang van bevlogen medewerkers

Onze workshops

Programma’s die je misschien interesseren

Programma’s die je misschien interesseren.

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.