Workshop: Geef feedback als een pro

 • Een volledige dag
 • 09:30 – 15:00
 • Leer op verschillende manieren (volgens diverse modellen) opbouwende feedback te geven
 • Leer hoe je feedback omzet in actiepunten
 • Oefen met het ontdekken van je eigen (werk) kwaliteiten en schaduwkanten (overdrijvingen van ogenschijnlijk niet zo mooie kanten van jezelf)
 • Hoe Kudo-kaarten en een Kudo-muur je kunnen helpen om een ​​cultuur van feedback geven te implementeren
[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

“Feedback is iets dat iedereen nodig heeft. Er zou geen verandering of verbetering zijn als je geen (constructieve) feedback kunt geven. Het is de manier om de competenties van medewerkers en teams te ontwikkelen. Met constructieve feedback kunnen collega’s elkaar op de juiste manier motiveren en activeren. 

In deze workshop leer je methoden om feedback te geven maar ook hoe je deze kunt omzetten naar actiepunten.”

Deze workshop is geschikt voor

 • leidinggevende en hun teams
 • (HR)managers en teamleiders die veel (evaluatie)gesprekken voeren
 • medewerkers die moeite hebben feedback te geven of accepteren

Creëer een cultuur van
feedback voor groei

De workshop helpt deelnemers met praktische en tactische tips om gestructureerd feedback te kunnen geven en ontvangen tijdens hun hun dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor krijgen medewerkers meer vertrouwen in het regelmatig geven en ontvangen van feedback.

De workshop verschuift de manier van denken over feedback, van een eenvoudig gesprek naar een relationele dynamiek tussen collega’s. Hierdoor ontstaat er een cultuur van feedback die zorgt voor een diepere betrokkenheid, betere prestaties en een beter gebruik van de unieke vaardigheden van de verschillende teamleden.

feedback workshop training bedrijfscoaching hr evaluatie coaching

Maak de organisatie menselijker en breng medewerkers dichter bij elkaar

Ga voor een hechtere band met jouw medewerkers

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop krijg je kennis van diverse feedback modellen. Medewerkers ontdekken hun eigen kwaliteiten en schaduwkanten, en leren hoe de verschillende feedback modellen hun toepassing hebben op het geven en ontvangen van feedback.

Na de sessies kunnen de deelnemers gestructureerder feedback geven en ontvangen en deze beter omzetten in actie.

Medewerkers leren ook hoe ze binnen het team, de afdeling of organisatie samen feedback kunnen accepteren als een manier om naar elkaar toe te groeien, elkaar beter te begrijpen en elkaars bijzondere en unieke eigenschappen te accepteren.

 • Leer op verschillende manieren (volgens diverse modellen) opbouwende feedback te geven
 • Leer hoe je feedback omzet in actiepunten
 • Oefen met het ontdekken van je eigen (werk) kwaliteiten en schaduwkanten (overdrijvingen van ogenschijnlijk niet zo mooie kanten van jezelf)
 • Hoe kunnen Kudo-kaarten en een Kudo-muur je helpen om een ​​cultuur van feedback geven te implementeren

Duur

Deze workshop bestaat uit 1 dag (5 uur) excl. pauzes
Een online terugkommiddag van een dagdeel (1 uur)

We spreiden de workshops en terugkommiddag over een periode van 1 tot 2 maanden om iedereen de ruimte geven de stof te implementeren en persoonlijke vragen op te stellen om het geleerde echt in de praktijk te brengen.

[ult_buttons btn_title=”BEKIJK INHOUD WORKSHOP” btn_link=”url:%23InhoudWorkshop” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681308752431{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Voor wie?

Deze training is voor leidinggevenden, (HR) managers, projectleiders, coördinatoren en teamleiders en hun teamleden die veel (evaluatie)gesprekken voeren.

Deze workshop is ook geschikt voor medewerkers die moeite hebben met het geven of ontvangen van feedback.

Investering

De workshop Feedback geven als een pro is een incompanytraining die op maat wordt aangepast in samenwerking met de opdrachtgever. De kosten voor de workshop hangen af van de exacte invulling en de hoeveelheid personen.

Vraag meer informatie aan via onderstaande knop, ontvang extra informatie over onze prijsopbouw of laat ons een voorstel op maat verzorgen.

[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

De kracht van onze unieke werkwijze

Onze missie: ‘Iedereen verdient werkgeluk’ zorgt ervoor dat we een integrale werkwijze hanteren die duurzaam en mensgericht is, maar ook oog heeft voor de organisatiedoelstellingen.

Met onze unieke aanpak zorgen we voor een transformatie op verschillende niveaus binnen de organisatie, wat weer leidt tot duurzame (cultuur)verandering. Met elke organisatie kijken onze experts hoe wij  de medewerkers van uw organisatie het beste kunnen begeleiden en coachen. Bovendien maken tussentijdse evaluaties en enquêtes inzichtelijk hoe onze programma’s een positieve impact hebben. Zo maken we medewerkers en organisaties echt werkgelukkig!

Investeren in jouw medewerkers is immers investeren in de toekomst. 

Inhoud workshop

Ook al lijken deze twee vormen op elkaar, toch zijn te totaal verschillend. Beide hebben niet alleen een ander doel maar zet je op verschillende momenten in. Niet alleen leer je dit herkennen maar ook zullen de deelnemers leren hoe om te gaan met kritiek, die niet altijd opbouwend is.

Leer hoe de hersenen feedback verwerken als het gaat om ineffectieve feedback of kritiek die demotiveert en effectieve feedback die vooruitgang stimuleert. Daarnaast zullen de deelnemers oefenen met diverse vormen van feedback in diverse settings zodat ze deze direct kunnen toepassen in de praktijk.

Het is goed om je eigen kwaliteiten in kaart te brengen. Vaak ontvang je feedback over een overdrijving die gekoppeld is aan je kwaliteiten. Het kan zijn dat je deze kwaliteit te groot inzet waardoor het voor een ander als een overdrijving wordt geïnterpreteerd. Daarentegen kan het ook zijn dat je een bepaalde kwaliteit niet laat zien omdat je een irritatie ervaart bij jezelf of anderen. Jezelf en je kwaliteiten beter kennen en de feedback gebruiken om je kwaliteiten effectiever in te zetten is een plus voor iedereen.

Oefen met het voorbereiden van feedbackgesprekken door doelen te stellen, na te denken over wat deelnemers wel en niet moeten doen en door praktische tools te gebruiken.

Formuleer stappen om feedback te integreren in het team, de afdeling of organisatie. Deze stappen vormen de basis voor het creëren van een cultuur van feedback. Niet alleen introduceren we het Kudos systeem en de muur die hieraan bijdragen, maar ook geven we tips die je kunt inzetten tijdens gesprekken of meetings.

Als manager of leidinggevende heb je vaak evaluatiegesprekken, gesprekken waarin je jouw medewerkers of teamleden wilt motiveren of wilt aansturen zich meer open te stellen voor feedback en groei. Zonder model kan dit best lastig zijn en lukt het de ene keer wel, terwijl je de andere keer de plank volledig misslaat.

Tijdens deze extra sessie geven we inzicht in diverse feedback modellen en bieden we tips voor gesprekken en meetings.

Om te zorgen voor een goede implementatie van de informatie uit de workshop hebben
we met één van jullie of met de teamleider contact over de voortgang, implementatie en
eventuele obstakels rondom de uitvoering. Bovendien is er coaching voor teamleiders of
individuele teamleden mogelijk.

Ongeveer een maand na de initiële workshop organiseren we een terugkomdag waarop
we reflecteren op de inhoud, implementatie en eventuele obstakels. Daarnaast
reflecteren we samen op de experimenten die jullie hebben uitgevoerd en de eerste set
aan werkafspraken. Jullie behouden de afspraken die werken, voegen hier nieuwe
afspraken aan toe  en laten weg wat niet (meer) werkt.

motivated minds coaching meester je werk mentoring

Ga verder met
Meester je Werk Mentoring

Jouw medewerkers kunnen na de workshop in 1-op-1 coachsessies direct met hun nieuw gevonden inzichten, doelen en groeimogelijkheden aan de slag. Zo helpen we jouw medewerkers met de transformatie naar meer werkgeluk.

Het Meester Je Werk Mentoring traject biedt tweewekelijkse online coaching aan, waarvan in de eerste maand de gesprekken wekelijks plaatsvinden. De medewerker spreekt 30 of 60 minuten per twee weken, afhankelijk van het stadium, zijn of haar persoonlijke High Performance Coach. Aan de hand van de AIPI-Accountability methode ontvangt men persoonlijke reflectie en gaat men samen planmatig aan de slag om de
doelen te bereiken.

[ult_buttons btn_title=”MEER INFORMATIE” btn_link=”url:%2Fcoaching%2Fmeester-je-werk-mentoring%2F” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1683219401463{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Meer informatie over onze Feedback workshop?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Workshops en programma’s die je misschien ook interesseren

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.