Workshop: Meester Je Werk!

 • Een volledige dag
 • 09:30 – 15:00
 • Ontdek methodes waarmee het gemakkelijker wordt om doelen te stellen en te monitoren
 • Maak jouw  Code of Commitment
 • Werk gezamenlijk met je  Accountability Buddy
 • Formuleer doelen middels het  AIPI Accountability model
[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Om energiek te kunnen werken en je werk goed uit te kunnen voeren heb je een mate van autonomie nodig over je werk en loopbaan. Het is daarom voor medewerkers goed om even uit de operatie te stappen en na te denken over hun carrièrepad.

Aan de hand van diverse opdrachten en methodes gaan medewerkers vanuit hun persoonlijke motivatie op een andere manier kijken naar hun werk, groeimogelijkheden, verantwoordelijkheden en hoe ze zichzelf accountable kunnen houden om de gewenste groei ook echt door te maken.

Deze workshop is geschikt voor

 • leidinggevenden, managers en hun medewerkers
 • medewerkers die moeite hebben om zichzelf accountable te houden
 • medewerkers die moeite hebben om gemotiveerd te blijven
 • medewerkers die moeite hebben om hun project goed te monitoren
 • medewerkers die moeite hebben om werkdoelen te behalen/formuleren

Gezonde patronen
voor meer motivatie en werkgeluk

Deze workshop helpt jouw medewerkers om gezonde patronen op te bouwen die hen helpen productiever, gemotiveerder en efficiënter te werken.

Wil je vervelende, tijdrovende en slechte gewoonten omzetten in gewoontes en patronen die je beter laten voelen, werken, gezonder laten zijn of helpen je doelen te behalen? Deze workshop helpt medewerkers om de juiste doelen te stellen en leert hoe zij zichzelf, collega’s en hun team accountable kunnen houden. Daarnaast leert het medewerkers te prioriteren wat belangrijk is voor hun werk, team of project.

accountability werkgeluk training workshop persoonlijke ontwikkeling leiderschap Motivated Minds

Vergroot de betrokkenheid, autonomie en tevredenheid van jouw medewerkers

Creëer betere samenwerkingen, meer medewerkersparticipatie en creativiteit

Wat ga je leren?

Na deze workshop kennen de medewerkers diverse methodes om zichzelf en elkaar accountable te houden op hun doelen.

 • Leer hoe je doelen formuleert
 • Leer wat intrinsieke en extrinsieke motivatie is en hoe je dit inzet
 • Leer wat je kunt doen als motivatie en energie uitblijven
 • Ontdek waarom je je doelen tot nu toe nog niet hebt behaald
 • Ontdek methodes waarmee het gemakkelijker wordt om doelen te stellen en te monitoren
 • Maak kennis met het AIPI Accountabillity Model
 • Maak kennis met de Code of Commitment
 • Maak kennis met het Accountability Buddy Systeem

Duur

Deze workshop bestaat uit 1 dag (5 uur) excl. pauzes
Een online terugkommiddag van een dagdeel (1 uur)

We spreiden de workshops en terugkommiddag over een periode van 1 tot 2 maanden om iedereen de ruimte geven de stof te implementeren en persoonlijke vragen op te stellen om het geleerde echt in de praktijk te brengen.

[ult_buttons btn_title=”BEKIJK INHOUD WORKSHOP” btn_link=”url:%23InhoudWorkshop” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680880000755{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Voor wie?

Deze workshop is voor leidinggevenden, managers en teamleiders en hun teamleden.

Na deze workshop kennen de medewerkers diverse methodes om zichzelf en elkaar accountable te houden op hun doelen. De workshop is daarom uitermate geschikt voor teams, afdelingen of groepen die vaak (aan projecten) samenwerken.

Deze workshop wordt ook ingezet voorafgaand aan het Meester Je Werk Mentoring programma waarbij medewerkers in 1-op-1 coaching ontvangen. Op deze manier zijn jouw medewerkers optimaal voorbereid voor de coachsessies.

Investering

De workshop Meester Je Werk! is een incompanytraining die op maat wordt aangepast in samenwerking met de opdrachtgever. De kosten voor de workshop hangen af van de exacte invulling en de hoeveelheid personen.

Vraag meer informatie aan via onderstaande knop, ontvang extra informatie over onze prijsopbouw of laat ons een voorstel op maat verzorgen.

[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

De kracht van onze unieke werkwijze

Onze missie: ‘Iedereen verdient werkgeluk’ zorgt ervoor dat we een integrale werkwijze hanteren die duurzaam en mensgericht is, maar ook oog heeft voor de organisatiedoelstellingen.

Met onze unieke aanpak zorgen we voor een transformatie op verschillende niveaus binnen de organisatie, wat weer leidt tot duurzame (cultuur)verandering. Met elke organisatie kijken onze experts hoe wij  de medewerkers van uw organisatie het beste kunnen begeleiden en coachen. Bovendien maken tussentijdse evaluaties en enquêtes inzichtelijk hoe onze programma’s een positieve impact hebben. Zo maken we medewerkers en organisaties echt werkgelukkig!

Investeren in jouw medewerkers is immers investeren in de toekomst. 

Inhoud workshop

Veel mensen denken dat ze altijd gemotiveerd moeten zijn om de beste te zijn in hun vak(gebied). Alhoewel motivatie belangrijk is, is het niet het belangrijkste middel om je werk en doelen te meesteren. Het is belangrijk om te weten wat motivatie wel en niet is, wat de begrippen excentrieke en intrinsieke motivatie zijn en hoe de juiste patronen en structuren bepalend zijn voor succes en het behalen van je doelen en hoe je deze inzet.

Het model dat Motivated Minds hanteert geeft drie pilaren die zorgen voor meer werkgeluk en een gezonde cultuur. Door middel van diverse opdrachten werken de pilaren uit op een praktische manier zodat je nog meer controle en plezier in je werk en op je werk ervaart.

Het accountability (buddy) systeem helpt medewerkers gemakkelijker doelen te behalen, gebruik te maken van de structuur van het brein om gezonde patronen te creëren. Hierdoor worden doelen gemakkelijk behaald, is er betere communicatie en ontstaat er een structuur met meer overzicht en ervaren medewerkers meer controle.

Vanuit onze methode bekijken we op een unieke elke loopbaan van de deelnemers. De deelnemers zullen aan de hand van een aantal vragen zelf tot een goed geformuleerd (werk)doel komen. Bovendien kiezen ze een buddy zodat ze minimaal de aankomende maand iemand hebben die hun helpt accountable te zijn op dat specifieke doel.

Aan het einde van de workshop vullen alle medewerkers de code of commitment in die een zichtbare plek dient te krijgen in hun werkomgeving. Zo worden ze dagelijks herinnert aan het voor hun belangrijke doel.

Deelnemers leren de AIPI Accountability Methode, een bewezen methode die medewerkers helpt gezonde patronen te creëren gemakkelijker hun doelen te behalen.

Om te zorgen voor een goede implementatie van de informatie uit de workshop hebben
we met één van jullie of met de teamleider contact over de voortgang, implementatie en
vragen of obstakels rondom de uitvoering en is er ook coaching voor teamleider of
individuele teamleden mogelijk.

Ongeveer een maand na de initiële workshop organiseren we een terugkomdag waarop
we reflecteren op de inhoud, implementatie en eventuele vragen en obstakels. Daarnaast
reflecteren we samen op de experimenten die jullie hebben uitgevoerd en de eerste set
aan werkafspraken. Jullie behouden de afspraken die werken, voegen hier nieuwe
afspraken aan toe uit de ervaringen van de experimenten en laten weg wat niet (meer)
werk

motivated minds coaching meester je werk mentoring

Ga verder met
Meester je Werk Mentoring

Jouw medewerkers kunnen na de workshop in 1-op-1 coachsessies direct met hun nieuw gevonden inzichten, doelen en groeimogelijkheden aan de slag. Zo helpen we jouw medewerkers met de transformatie naar meer werkgeluk.

Het Meester Je Werk Mentoring traject biedt tweewekelijkse online coaching aan, waarvan in de eerste maand de gesprekken wekelijks plaatsvinden. De medewerker spreekt 30 of 60 minuten per twee weken, afhankelijk van het stadium, zijn of haar persoonlijke High Performance Coach. Aan de hand van de AIPI-Accountability methode ontvangt men persoonlijke reflectie en gaat men samen planmatig aan de slag om de
doelen te bereiken.

[ult_buttons btn_title=”MEER INFORMATIE” btn_link=”url:%2Fcoaching%2Fmeester-je-werk-mentoring%2F” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1683219311600{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Meer informatie over de workshop: Meester Je Werk!

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Workshops en programma’s die je misschien ook interesseren

Laten we kennismaken

In een online of fysieke kennismaking bespreken we de mogelijkheden, behoeften en doelstellingen van jouw team of organisatie en heb je alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk vertellen we je graag wat Motivated Minds voor jouw organisatie kan betekenen.