Workshop: Speak like a pro

 • Een volledige dag
 • 09:30 – 16:00
 • Ontdek de fundamentele structuren om te spreken in het openbaar of voor een groep
 • Leer de angst beheersen van het spreken in het openbaar
 • Hoe je zorgt voor meer verbinding met de groep of het team waarmee je spreekt
 • Hoe je online ervoor zorgt dat je de aandacht richt op jou en jouw boodschap
[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

“Communicatie is cruciaal voor succes in het leven maar zeker op werk. Medewerkers en managers kunnen bezorgd zijn of zelfs angst ervaren om te spreken voor een groep of het geven van een mening/feedback tijdens een meeting, presentatie of projectgroep. 

In deze workshop leert men technieken die zullen helpen spontaan en met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid te spreken.”

Deze workshop is geschikt voor

 • leidinggevende en managers
 • account- en projectmanagers
 • sales representatives
 • medewerkers die (online) moeten netwerken, verkopen of een team aansturen op afstand

Leer zelfverzekerder
je boodschap overbrengen

Deze workshop legt de nadruk op spreken in het openbaar, voor grotere groepen of teams, zowel binnen de organisatie – bijv. tijdens meetings en spreken voor je team, als buiten de organisatie – bijv. spreken namens je organisatie of tijdens een netwerkbijeenkomst.

Met deze interactieve workshop worden deelnemers zelfverzekerder voor een publiek, een 1-op-1 (netwerk)gesprek of tijdens de sales. Het beheersen van deze angst en je op je gemak voelen bij het spreken in het openbaar kan een groot vertrouwen scheppen en een enorm voordeel zijn voor je (toekomstige) carrière.

Vergroot het zelfvertrouwen en de communicatieve vaardigheden van jouw medewerkers

Help jouw medewerkers te focussen op de kernboodschap en hun doelen

Wat ga je leren?

Deze workshop is gericht op het verbeteren van de spreekvaardigheden en het leren van nieuwe technieken die men kan inzetten om een boodschap zonder angst of zenuwen maar vol zelfvertrouwen en met een duidelijke structuur overtuigend over te brengen.

 • Leer angst en zenuwen te beheersen van het spreken in het openbaar
 • Ontdek de fundamentele structuren om te spreken in het openbaar of voor een groep
 • Hoe je het ijs breekt met je publiek of de persoon met wie je spreekt
 • Hoe je online ervoor zorgt dat je de aandacht richt op jou en jouw boodschap
 • Hoe je zorgt voor meer verbinding met de groep of het team waarmee je spreekt

Duur

Deze workshop bestaat uit 1 dag (6 uur) excl. pauzes
Een online terugkommiddag van een dagdeel (2 uur)

We spreiden de workshops en terugkommiddag over een periode van 1 tot 2 maanden om iedereen de ruimte geven de stof te implementeren en persoonlijke vragen op te stellen om het geleerde echt in de praktijk te brengen.

[ult_buttons btn_title=”BEKIJK INHOUD WORKSHOP” btn_link=”url:%23InhoudWorkshop” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1681127512882{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Voor wie?

Deze training is voor leidinggevenden, managers, project- en accountmanagers en teamleiders. Daarnaast is het interessant voor medewerkers die (online) moeten netwerken, verkopen of een team aansturen op afstand.

Deze workshop is ontworpen voor medewerkers die veel moeten spreken in het openbaar of voor groepen of functies waar duidelijk en gestructureerd spreken belangrijk is. Dit materiaal is ook geschikt voor medewerkers die relatief nieuwe sprekers zijn en die wat feedback, reflectie en structuur kunnen gebruiken willen of een training willen voordat ze namens de organisatie spreken.

Investering

De workshop Speak like a pro is een incompanytraining die op maat wordt aangepast in samenwerking met de opdrachtgever. De kosten voor de workshop hangen af van de exacte invulling en de hoeveelheid personen.

Vraag meer informatie aan via onderstaande knop, ontvang extra informatie over onze prijsopbouw of laat ons een voorstel op maat verzorgen.

[ult_buttons btn_title=”INFORMATIE AANVRAGEN” btn_link=”url:%23aanmelden” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1680714537948{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

De kracht van onze unieke werkwijze

Onze missie: ‘Iedereen verdient werkgeluk’ zorgt ervoor dat we een integrale werkwijze hanteren die duurzaam en mensgericht is, maar ook oog heeft voor de organisatiedoelstellingen.

Met onze unieke aanpak zorgen we voor een transformatie op verschillende niveaus binnen de organisatie, wat weer leidt tot duurzame (cultuur)verandering. Met elke organisatie kijken onze experts hoe wij  de medewerkers van uw organisatie het beste kunnen begeleiden en coachen. Bovendien maken tussentijdse evaluaties en enquêtes inzichtelijk hoe onze programma’s een positieve impact hebben. Zo maken we medewerkers en organisaties echt werkgelukkig!

Investeren in jouw medewerkers is immers investeren in de toekomst. 

Inhoud workshop

Ongeveer 85% van de ondervraagde medewerkers geeft aan een vorm van angst of zenuwen te ervaren voor of tijdens het spreken. Dit heeft uiteraard invloed op je boodschap, hoe je deze overbrengt en hoe jezelf overkomt. Niet alleen leren deelnemers diverse manieren om hiermee om te gaan ook leer je zenuwen en angsten te herkaderen zodat deze juist gebruikt om je te helpen in plaats van te belemmeren.

Om een boodschap goed over te brengen zijn er een aantal basisregels waaronder, gebruik lichaamstaal, stemgebruik, interactie met het publiek en hoe je ervoor zorgt dat je vooraf gekozen doel ook echt naarvoren komt.

Het is belangrijk om je publiek te kennen en in kaart te brengen, zodat je de boodschap duidelijk kan overbrengen, sneller gezamenlijke doelstellingen kunt bereiken of kunt overtuigen. Leer hoe je niet alleen je doelgroep in kaart brengt maar ook zorgt dat ze zich onderdeel voelen van het geheel.

Naast verschillende modellen die je kunt omzetten om een bepaalde boodschap goed en gestructureerd te kunnen overbrengen. Ga je ook oefenen met verschillende praktijkvoorbeelden of voorbeelden die meegenomen worden naar de workshop.

IJsbrekers worden vaak gebruikt om de groep op te warmen. IJsbrekers worden ook gebruikt bij presentaties, meeting, trainingen en workshops om de om deelnemers aan elkaar voor te stellen, interactiviteit het startschot te geven of dichter tot het publiek te komen. Er zijn verschillende soorten ijsbrekers die je op verschillende momenten kunt inzetten. Tijdens de workshops wordt de theorie uitgelegd en wordt er direct in de praktijk mee geoefend.

Om te zorgen voor een goede implementatie van de informatie uit de workshop hebben
we met één van jullie of met de teamleider contact over de voortgang, implementatie en
vragen of obstakels rondom de uitvoering en is er ook coaching voor teamleider of
individuele teamleden mogelijk.

Ongeveer een maand na de initiële workshop organiseren we een terugkomdag waarop
we reflecteren op de inhoud, implementatie en eventuele vragen en obstakels. Daarnaast
reflecteren we samen op de experimenten die jullie hebben uitgevoerd en de eerste set
aan werkafspraken. Jullie behouden de afspraken die werken, voegen hier nieuwe
afspraken aan toe uit de ervaringen van de experimenten en laten weg wat niet (meer)
werk

motivated minds coaching meester je werk mentoring

Ga verder met
Meester Je Werk Mentoring

Jouw medewerkers kunnen na de workshop in 1-op-1 coachsessies direct met hun nieuw gevonden inzichten, doelen en groeimogelijkheden aan de slag. Zo helpen we jouw medewerkers met de transformatie naar meer werkgeluk.

Het Meester Je Werk Mentoring traject biedt tweewekelijkse online coaching aan, waarvan in de eerste maand de gesprekken wekelijks plaatsvinden. De medewerker spreekt 30 of 60 minuten per twee weken, afhankelijk van het stadium, zijn of haar persoonlijke High Performance Coach. Aan de hand van de AIPI-Accountability methode ontvangt men persoonlijke reflectie en gaat men samen planmatig aan de slag om de
doelen te bereiken.

[ult_buttons btn_title=”MEER INFORMATIE” btn_link=”url:%2Fcoaching%2Fmeester-je-werk-mentoring%2F” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#16a085″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” el_class=”roundedbutton” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:16px;” btn_line_height=”desktop:16px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1683219430704{padding-top: 12px !important;padding-right: 8px !important;padding-bottom: 12px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Meer informatie over deze workshop?

Workshops en programma’s die je misschien ook interesseren